Bel voor vragen +31 71 5310605

Default welcome msg!

Over Slamdunkz

Slamdunkz is ontstaan in 2008 als kledinglabel voor basketballkleding. Slamdunkz zorgt voor duurzame en unieke designs, zodat verenigingen zich kunnen onderscheiden ten opzichte van de rest.
Kleding of wedstrijdtenues kunnen net dat beetje extra zelfvertrouwen geven aan een team en wellicht net de wedstrijd hierdoor winnen.
 
De Slamdunkz is bedacht door Ivo Boom en Martijn Luykx en is inmiddels uitgegroeid tot een naam in de basketballwereld.
 
Sinds 2015 levert Slamdunkz sublimatie tenues om nog beter en mooier voor de dag te komen. Sublimatie geeft de basketballers net dat beetje extra's om zich te onderscheiden. Iedereen is vrij om een eigen design te creeëren en zodoende zich te onderscheiden. Het grote voordeel is, dat er geen extra kosten bijkomen, wanneer er nummers, logo's of namen opmoeten. Wat te denken als je meerdere logo's op het tenue wilt plaatsen? Dan kan het bij een regulier tenue aardig oplopen.

Een derde groot voordeel van sublimatie is, dat de kleuren behouden blijven, voor een eventuele nalevering. Bij reguliere tenues heb je altijd een kans op kleurverschil (tenzij je 500 stuks of meer koopt). Sublimatie is een printvorm op de stof, zodat de print echt in de stof zit en er dus niet uit kan gaan bij het wassen.

Tenslotte is het laatste voordeel, dat bij de Slamdunkz sublimatie tenues de hoogste kwaliteit materiaal gebruikt wordt. De stof is van DRY-FIT materiaal en ook flexibel, zodat het jaren kan meegaan. Ook bij intensief gebruik.
 
Wil je meer weten over Slamdunkz en over de levertijd en mogelijkheden?
 
Neem contact op met:
Slamdunkz
Ivo Boom
06-14553303