Customize je producten met je eigen logo!


Shop Nu

Best Sellers


Klik hier voor meer producten

KIES JE CATEGORIE

Mens products

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Click Here

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Click Here

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Click Here

Het Laatste NIEUWS

KLAAR OM JE SLAMDUNKZ TE MAKEN?

Intake

Omdat voor ons alle klanten uniek zijn, beginnen we altijd met een persoonlijke kennismaking. Deze eerste stap is belangrijk in het traject naar een mooi en uniek design. Dit gesprek met een van onze medewerkers geeft ons de kans om alle mogelijkheden te bespreken en te laten zien. En nog veel belangrijker: ú kunt ons haarfijn uw wensen, grenzen, voorkeur kenbaar maken. Misschien schets u zelfs uw droomtenue wel voor ons? Verder worden alle praktische zaken als bijvoorbeeld het aanleveren van logo’s en pas-sets en het kostenplaatje besproken. Na dit oriënterende gesprek overhandigen wij alle informatie aan ons designteam, die hiermee creatief voor u gaan beginnen met dribbelen……

logo(optioneel)

Bent u trots op uw huidige clublogo, dan nemen wij een cross-over dribbel naar stap 3. Maar voor de cliënten die niks hebben, niet tevreden zijn of geheel aan vernieuwing toe zijn bieden wij de mogelijkheid om dit door ons designteam te laten ontwerpen. Succes gegarandeerd en bovendien een leuk creatief proces. Zo ontvangt u een uitgebreide visuele presentatie van uw nieuwe logo suggestie.

Voorzijde

The

By doing this, they’ll be more able to make their own essay instead of

This is why you have to www.trustpilot.com be certain that you do not spend all your resources for something that you will be doing after the essay is finished.

finding a composition sample to base their composition .

end is your end.

Over smaak valt niet te twisten natuurlijk, want niet iedere cliënt heeft dezelfde smaak. Daarom ontvangt u in deze 3e stap van ons enkele persoonlijke etalages met suggesties aan de voorzijde van uw toekomstige Slamdunkz tenue, direct vanaf de tekentafel van onze designers.

Op deze manier bieden wij u visueel de mogelijkheid om een tenue te kiezen, te overleggen en wellicht wel te mixen & te matchen. Allemaal met het uiteindelijke doel dat u de tevreden dé voorzijde selecteert.

Achterzijde

Met het selecteren van uw definitieve ontwerp van de voorzijde is meteen het groene licht gegeven voor de achterzijde. Dit gaat op dezelfde wijze als stap 3. U ontvangt wederom een etalage of voorstel voor het complete tenue. In deze stap worden ook eventuele sponsoren gecommuniceerd en op het tenue toegevoegd. Ons designersteam begint aal in het twee tellen ritme af te zetten naar de basket.

Fabricage

Uw Slamdunkz is bijna gescoord. Na uw definitieve akkoord op stap 4, overhandigen onze designers alle materialen aan onze vakmensen in de fabriek. In deze fabriek zal alle magie in uw Slamdunkz tenue worden gestopt. Uw Slamdunkz tenue zal via sublimatie ter wereld komen. Sublimatie is de meest hoogwaardige full colour druktechniek ter wereld, omdat wij optimale kwaliteit en kleurechtheid voor onze prints en ons textiel willen waarborgen.

Minstens net zo belangrijk vinden wij de lange levensduur waar u naar op zoek bent, zelfs na jaren machinewas. Daarom dribbelen wij pas de wedstrijd uit als alles dubbel gecheckt is door onze kwaliteitscontrole spelers en speelsters. Veel plezier met uw Slamdunkz.


Design Producten Nu

Close Menu
×
×

Cart